situatsiya-na-donbasi-za-dobu-chotiri-vorozhikh-porushen-rezhimu-tishi

Ситуація на Донбасі: за добу чотири ворожих порушень "режиму тиші"

 • 13140 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. На Донбасі за минулу добу, 16 січня, зафіксовано чотири ворожих порушень "режиму тиші", бойових втрат серед українських військовослужбовців немає. Про це УНН повідомляє з посиланням на ранкове зведення пресцентру ООС.

“Протягом минулої доби, 16 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню”, - йдеться в повідомленні.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» російські окупаційні війська вели вогонь зі стрілецької зброї поблизу Талаківки.

“В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» поруч із населеним пунктом Луганське збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберного кулемета”, - додали в пресцентрі ООС.

Також неподалік Південного противник застосовував підствольний гранатомет та великокаліберний кулемет. А в районі населеного пункту Зайцеве окупанти відкривали вогонь зі стрілецької зброї та великокаліберного кулемета.

Зазначається, що про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Бойових втрат серед наших захисників немає.

“Від початку поточної доби, 17 січня, вздовж всієї лінії розмежування порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами”, - наголосили в прессцентрі ООС.

Нагадаємо, за даними Міноборони, на Донбасі у 2020 році загинуло 50 військових.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Угорця, якого шукав Інтерпол, затримали в Україні

     • 13773 переглядiв

    В Україні вже 1,16 млн випадків COVID-19, за добу - 5 990

     • 13027 переглядiв

    У Малі миротворці знову піддалися атаці: один загинув

     • 14525 переглядiв

    В Афганістані стався землетрус

     • 15065 переглядiв