situatsiya-na-donbasi-zafiksovano-70-porushen-tishi-dvoye-viyskovikh-zaginuli-chetvero-poraneni

Ситуація на Донбасі: зафіксовано 70 порушень "тиші", двоє військових загинули, четверо - поранені

 • 9744 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. Станом на 17 годину з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 70 порушень, 60 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Як повідомили у пресцентрі ООС, внаслідок обстрілу двоє українських військовослужбовців отримали осколкові поранення несумісні з життям. Четверо військовослужбовців отримали поранення різної ступені важкості, передає УНН.

Цитата

"Станом на 17 годину 19 лютого, з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 70 порушень, 60 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Крім того, на Донеччині зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату, ймовірно «Орлан-10», з перетином лінії зіткнення", - йдеться у повідомленні.

Деталі

За даними пресцентру, внаслідок обстрілу двоє українських військовослужбовців отримали осколкові поранення несумісні з життям. Четверо військовослужбовців отримали поранення різної ступені важкості та знаходяться у лікувальних закладах. 

"Об’єднані сили контролюють ситуацію та адекватно реагують на потенційні загрози з боку ворога. Підрозділи Об’єднаних сил продовжують виконувати визначені завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації", - додали у пресцентрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі під час обстрілу бойовиків загинув український військовий

Додамо

Сьогодні, 19 лютого, станом на 7 годину ранку з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 12 порушень, 11 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Крім того, на Донеччині зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату, ймовірно “Орлан-10”, з перетином лінії зіткнення.

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає.

За минулу добу, 18 лютого, бойовики відкривали вогонь 66 разів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Lufthansa призупиняє рейси до Києва та з Києва до 28 лютого

     • 26235 переглядiв

    НАТО тимчасово закриває своє представництво у Києві

     • 24113 переглядiв