situatsiya-na-donechchini-zalishayetsya-napruzhenoyu-sogodni-okupanti-vbili-simokh-lyudey

Ситуація на Донеччині залишається напруженою: сьогодні окупанти вбили сімох людей

 • 151666 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Ситуація на Донеччині залишається напруженою, російські окупанти обстрілюють всю лінію фронту –сьогодні загинуло семеро людей, ще 10 дістали поранення різного ступеню тяжкості. Про це під час брифінгу заявив голова Донецької ОДА Павло Кириленко, передає УНН.

Цитата

“Доба пройшла доволі напружено. Знову ж таки, обстріли всієї лінії фронту, крім того, страждають від постійних обстрілів міста Бахмут, Соледар. Слов'янськ та Святогірська громада перебувають вже третю добу під ракетними ударами або обстрілами з реактивних систем "Ураган", – повідомив Кириленко.

Деталі

Окрім цього, зберігається напруження на Опільскому напрямку. Ворог не припиняв спроби здійснити прорив на вказаному напрямку. Основними, також, залишаються Лиманський та Ізюмський напрямки. Там ворог намагається просуватися для захоплення територій Слов'янська і Краматорська.

Траса “Бахмут-Лисичанськ” перебуває під постійними обстрілами окупантів, втім вона контролюється ЗСУ. Ворог також намагається реалізувати свої плани по Луганському напрямку, напрямку Сєвєродонецька та Лисичанська.

“Сьогодні у нас 7 осіб загинуло по території області, 10 отримали поранення різного ступеню тяжкості. На підконтрольній українській владі території області залишилося, приблизно, 340 тисяч населення з 1 млн 670 осіб, які постійно проживали на території області з моменту повномасштабного вторгнення з території рф”, – додав голова ОДА.

Доповнення

Російські окупанти зранку завдали удару касетними боєприпасами по околицях Слов'янська в Донецькій області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП