situatsiya-na-dorogakh-de-cherez-negodu-dosi-zakrito-rukh-transportu

Ситуація на дорогах: де через негоду досі закрито рух транспорту

 • 10076 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. Через негоду станом на 14 годину 16 лютого діють обмеження на рух вантажівок у двох областях на заході України. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані ДСНС.

Деталі

Як зазначають у відомстві з посиланням на інформацію Укравтодору, проїзд по дорогах загального користування забезпечено.

Продовжують діяти обмеження руху великовагового та великогабаритного автотранспорту з метою забезпечення ефективної роботи дорожньої снігоприбиральної техніки:

Волинська область

  • на а/д Т-18-02 Маюничі-Шклинь (ділянка Торчин-Шклинь),
  • на а/д Т-03-03 Луцьк-Радомишль-Демидівка-Дубно,
  • на а/д Т-03-05 Шацьк-Локачі (ділянка Павлівка-Локачі).

Івано-Франківська область

  • на а/д Р-24 Татарів-Камянець-Подільський (ділянка м. Коломия – м. Городенка).

Зазначається, що рятувальники за добу вивільнили зі снігових заметів 128 транспортних засобів (з початку негоди вивільнено 2 тис. 749 од., у т.ч. 105 "швидких", 79 автобусів) та надано допомогу 240 особам (з початку негоди 5 тис. 335 осіб). Прибрано 23 повалених дерева.

Доповнення

Сніговий циклон, який ввечері 10 лютого зайшов в західну Україну, охопив більшу територію країни. Складні погодні умови спостерігалися на заході, центрі та півночі, згодом - південніше, і характеризувалися випаданням значного снігу, сніговими заметами, дощем при мінусовій температурі повітря. З суботи, 13 лютого, опади поступово почали припинятися.

На ранок вівторка, 16 лютого, невеликий сніг йшов у п'яти областях України, впродовж доби істотних опадів не очікується, буде морозно. Утім, наслідки негоди, що обрушилася минулого тижня на країну, все ще відчутні - дороги засніжені, на ранок зберігалися обмеження на рух транспорту у чотирьох областях.

Уже з 12:00 сьогодні, 16 лютого, в межах Рівненщини було знято обмеження руху на територіальних дорогах загального користування державного значення.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Морози цього тижня послабшають, однак ненадовго - синоптики

     • 64366 переглядiв

    У Києві через ожеледицю за день травмувалося 120 людей

     • 20335 переглядiв