situatsiya-na-kpvv-na-donbasi-okupanti-rozblokuvali-novotroyitske

Ситуація на КПВВ на Донбасі: окупанти розблокували "Новотроїцьке"

 • 14274 переглядiв

КИЇВ. 21 серпня. УНН. Сьогодні окупанти на Донбасі розблокували рух у контрольному пункті в’їзду-виїзду "Новотроїцьке". Про це повідомляє УНН із посиланням на пресцентр Держприкордонслужби.

"КПВВ "Станиця Луганська" продовжує функціонування в штатному режимі. Щоденно здійснюється пропуск осіб з 7:00 до 20:00. Сьогодні, станом на 12:00, КПВВ перетнуло 1540 осіб.

Також сьогодні окупанти розблокували рух у КПВВ "Новотроїцьке", станом на 12-ту годину на тимчасово окуповану територію прослідували 5 автомобілів та 79 осіб, а на контрольовану територію пропущено 2 автомобілі та 14 осіб. Заблокованим, з боку окупантів, залишається рух у контрольному пункті в’їзду-виїзду "Мар’їнка", - йдеться у повідомленні.

Прикордонники нагадали, що на період дії карантину в Донецькій та Луганській областях забороняється перетин лінії розмежування у контрольних пунктах в’їзду-виїзду іноземцями та особами без громадянства без наявного поліса страхування, що виданий страховою компанією, зареєстрованою на території України та покриває витрати, пов’язані з лікуванням COVID-19, та діє на строк перебування в Україні.

"Крім того, громадяни, які прямують з тимчасово окупованої території України, будуть проходити безконтактний температурний скринінг тіла та опитування на предмет контактування з хворими на COVID-19. Варто також врахувати, що громадяни України (крім тих, хто прибуває для вступу у вищі навчальні заклади за програмою "Донбас-Україна") будуть пропускатись лише за умови згоди на проходження самоізоляції, з використанням єдиного електронного сервісу "Дій вдома", - вказано у повідомленні.

Повідомляється, що для перетину лінії розмежування в КПВВ громадяни будуть допускатися із засобами захисту органів дихання. Одночасно у контрольних пунктах зможе перебувати така кількість осіб, що забезпечить дотримання соціальної дистанції.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що окупанти на Донбасі продовжують блокувати рух через контрольний пункт "Мар’їнка".

Українські Національні Новини

Суспільство