situatsiya-na-kpvv-na-donbasi-ponad-200-avto-u-chergakh

Ситуація на КПВВ на Донбасі: понад 200 авто у чергах

 • 10076 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. У вівторок, 9 липня, зранку на КПВВ в зоні проведення ООС очікують у чергах стоять 235 автомобілів. Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби, передає УНН.

"Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: "Майорське" – 20/45; "Мар’їнка" – 0/60; "Новотроїцьке" – 20/50; "Гнутове" – 20/20", - йдеться у повідомленні.

Прикордонники зазначають, що усі КПВВ на лінії розмежування відкрились згідно літнього графіка роботи та функціонують у штатному режимі.

Також повідомляється, що прикордонники Донецького, Краматорського та Лисичанського загонів на КПВВ "Гнутове", "Майорське" та "Станиця Луганська" припинили три спроби незаконного переміщення товарів через лінію розмежування. Зокрема з порушенням встановлених правил громадяни України намагались перемістити через лінію розмежування канцелярське приладдя, комп’ютерне обладнання та побутову техніку на загальну суму 106 тисяч гривень. Товари вилучено представниками ДФС для здійснення подальшого процесуального оформлення.

Нагадаємо, спостерігачі ОБСЄ знову зафіксували бойовиків з пов'язками СЦКК біля Станиці Луганської.

Українські Національні Новини

Економіка