situatsiya-na-kpvv-na-donbasi-v-chergakh-zranku-narakhuvali-145-avtivok

Ситуація на КПВВ на Донбасі: в чергах зранку нарахували 145 автівок

 • 15332 переглядiв

КИЇВ. 8 березня. УНН. На контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення операції Об'єднаних сил у чергах застрягли 145 автомобілів. Про це УНН повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби.

"Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: "Майорське" – 15/30; "Мар’їнка" – 0/35; "Новотроїцьке" – 30/35; "Гнутове" – 0/0", - йдеться в повідомлені. 

Також прикордонники додали, що минула доба позначилась зниженням інтенсивності пасажиро-транспортного потоку. Загалом через КПВВ прослідувало 33,8 тисячі осіб та 4,1 тисячі транспортних засобів. 

Сьогодні вранці усі КПВВ на лінії розмежування розпочали роботу за графіком весняного періоду о 7:00, пропускні операції здійснюються до 18:30.

Нагадаємо, З 7 березня 2020 року ввелися тимчасові обмеження щодо перетину КПВВ у зоні ООС у зв’язку із поширенням на тимчасово окупованій території Донецької та Луганської областей випадків захворювання на гострі респіраторні захворювання, збудником яких, ймовірно, є коронавірус.

Українські Національні Новини

Суспільство