situatsiya-na-kpvv-na-donbasi-v-chergakh-zranku-zastryagli-220-avtivok

Ситуація на КПВВ на Донбасі: в чергах зранку застрягли 220 автівок

 • 13767 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. У четвер, 20 лютого, зранку на контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення операції Об'єднаних сил у чергах нарахували 220 автомобілів. Про це УНН повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби.

"Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: "Майорське" – 20/40; "Мар’їнка" – 0/65; "Новотроїцьке" – 25/40; "Гнутове" – 15/15", - йдеться в повідомлені. 

Крім того у пресслужбі додали, що в КПВВ "Мар’їнка" громадянин Сирії пропонував прикордонникам 30 доларів США за безперешкодний перетин лінії розмежування. На таку пропозицію особа отримали категоричну відмову. Громадянина та відповідне повідомлення передано працівникам Нацполіції для проведення подальших слідчих дій.

Через КПВВ "Новотроїцьке" до тимчасово окупованої території України прослідували 11 вантажівок з гуманітарною допомогою від Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Для мешканців Донбасу направлено продуктові набори загальною вагою 200 тонн.

За минулу добу пасажиро-транспортний потік був динамічним та мав тенденцію до збільшення. Загалом через КПВВ прослідувало 43,2 тисячі осіб та 4,7 тисячі транспортних засобів. 

Усі КПВВ на лінії розмежування розпочали роботу вчасно.

Нагадаємо, на всіх ділянках розведення зберігається стабільна ситуація та дотримується режим тиші.

Українські Національні Новини

Суспільство