situatsiya-na-kpvv-u-zoni-oos-ponad-200-avtivok-zastryagli-v-chergakh

Ситуація на КПВВ у зоні ООС: понад 200 автівок застрягли в чергах

 • 8169 переглядiв

КИЇВ. 18 листопада. УНН. Зранку в понеділок, 18 листопада, на контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі в чергах зібралися 235 автомобілів. Про це УНН повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби.

"Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: "Майорське" – 20/55; "Мар’їнка" – 0/60; "Новотроїцьке" – 40/30; "Гнутове" – 20/10", - йдеться в повідомленні. 

Також у пресслужбі повідомили, що 17 листопада прикордонники Лисичанського та Донецького загонів спільно з працівниками ДФС зі складу Об'єднаних сил у КПВВ "Станиця Луганська" та "Новотроїцьке" припинили дві спроби переміщення через лінію розмежування товарів з порушенням встановлених правил. Так, на тимчасово окуповану територію України намагались провезти комплектуючі до комп’ютерної техніки, аксесуари до смартфонів та взуття загальною вартістю майже 40 тисяч гривень. Виявлений товар вилучено представниками ДФС для прийняття відповідного правового рішення.

За минулу добу пасажиро-транспортний потік мав тенденцію до зменшення. Загалом через КПВВ прослідувало 32,7 тисячі осіб та 4,2 тисячі транспортних засобів. 

Сьогодні всі КПВВ на лінії розмежування розпочали роботу вчасно.

Нагадаємо, під час переходу КПВВ "Станиця Луганська" помер чоловік похилого віку.

Українські Національні Новини

Суспільство