situatsiya-u-bakhmuti-vkray-skladna-ale-vse-kontrolovano-misto-lishayetsya-nayzapeklishoyu-tochkoyu-na-vsomu-fronti-danilov

Ситуація у Бахмуті вкрай складна, але все контрольовано: місто лишається найзапеклішою точкою на всьому фронті - Данілов

 • 1100771 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. У місті Бахмут Донецької області, яке на сьогодні залишається найзапеклішою точкою вздовж всієї лінії фронта, ситуація вкрай складна, але все контрольовано, заявив в ефірі телемарафону секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов напередодні ввечері, передає УНН.

Деталі

Він зазначив, що Бахмут вже 4 місяці залишається гарячою точкою, і вже 4 місяці не сходить з радарів Ставки Верховного Головнокомандувача.

Цитата

“Вчора (2 березня - ред.) була доповідь наших генералів щодо ситуації у Бахмуті. Так, ситуація складна, але ми розуміємо, що це наша земля, і ми її маємо захищати. Наші захисники роблять спільно з захисницями все для того, щоб ворог не просувався там. Саме на цьому напрямку щоденно йде велика кількість загиблих з боку терористів. Наші воїни нищать їх кожного дня, кожної години. І там тривають запеклі бої на сьогоднішній день по всій лінії фронта. Ситуація вкрай складна, вона там не проста. Але, ще раз наголошую, військові знають, що робити. Тому все контрольовано”, – додав Данілов.

Доповнення

Командувач Східного угрупування військ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав Бахмут і заслухав доповіді командирів про стан справ.

2 березня у Генштабі повідомили, що окупанти продовжують штурмувати місто Бахмут Донецької області. Водночас українські захисники відбивають ворожі атаки.

Українські Національні Новини

Війна