situatsiya-v-oos-boyoviki-pyat-raziv-porushili-rezhim-pripinennya-vognyu

Ситуація в ООС: бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню

 • 9710 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. З початку цієї доби бойовики у зоні проведення операції Об’єднаних сил 5 разів порушили режим припинення вогню. Про це йдеться у вечірньому зведенні пресцентру штабу ООС, передає УНН.

"Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 5 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 2 обстріли по позиціях Об'єднаних сил: неподалік Богданівки (поза межами ділянки розведення) і біля Красногорівки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", за даними штабу, російські окупаційні війська здійснили 3 обстріли наших позицій, а саме двічі біля Луганського, неподалік Кримського.

Також у штабі проінформували про обстріл бойовиками безпілотника СММ ОБСЄ.

"Сьогодні, в районі населеного пункту Архангельське Донецької області, диверсійно-розвідувальна група російських окупаційних військ трьома чергами зі стрілецької зброї обстріляла безпілотний літальний апарат спеціальної моніторингової Місії ОБСЄ. У зв’язку із загрозою втрати БПЛА через дві хвилини його було посаджено. Дрон ушкоджень не зазнав", - повідомили у штабі ООС.

За даними штабу, упродовж поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів серед військовослужбовців Об'єднаних сил не зафіксовано.

Нагадаємо, сьогодні о 12:00 розпочався процес розведення з обох сторін у районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП