situatsiya-zayshla-u-glukhiy-kut-britanska-rozvidka-dala-onovlennya-pro-situatsiyu-na-fronti

Ситуація "зайшла у глухий кут" - британська розвідка дала оновлення про фронт

 • 14901553 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. Ситуація у війні в Україні перебуває у глухому куті. Про це йдеться в останньому звіті розвідки міністерства оборони Великої Британії, інформує УНН.

Цитата

"Загалом, конфлікт зайшов у глухий кут. Однак, існує реалістична можливість локальних російських просувань біля Бахмута", - наголошують розвідники.

Деталі

Зазначається, що останніми днями найжорсткіші бої точилися в трьох секторах. На північному сході, біля Кремінної, українські бійці ймовірно, досягли невеликих успіхів і успішно захищалася від російської контратаки, повідомляють розвідники. Водночас навколо Донецької області, у Бахмутському секторі, російські війська та "вагнерівці" ймовірно, відновлюють сили в Соледарі, вказують у британській розвідці. Крім цього, на півдні, у Запорізькій області, обидві сторони зосередили значні сили, які вели артилерійські перестрілки та сутички, але уникали будь-яких широкомасштабних наступальних зусиль, зауважили в МО Британії.

Нагадаємо

Держприкордонслужба 19 січня опублікувала відео, на якому прикордонники виявили та знищили ворожу групу піхоти під Соледаром у Донецькій області

Українські Національні Новини

Війна