sivokho-rozpoviv-chim-zaymatimetsya-v-rnbo

Сівохо розповів, чим займатиметься в РНБО

 • 13648 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Шоумен Сергій Сівохо, коментуючи реакцію суспільства на його призначення радником секретаря РНБО, уточнив, що буде відповідати у відомстві за гуманітарну політику. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Відразу хочу уточнити, що я буду відповідати тільки за гуманітарну політику, за роботу з людьми і сенсами, і працювати буду з великою і цілеспрямованою командою. Усі вони, як і я, - вихідці з Донбасу, і у нас величезне бажання закінчити цю війну, в тому числі у головах. Я пропоную не поспішати з висновками, хайпом і хейтом. Скоро ви все побачите, і тоді ми зможемо конструктивно дискутувати", - написав Сівохо.

За його словами, питання мирного Донбасу з порядку не знято і буде вирішене.

"А поки давайте об'єднувати зусилля в ім'я Донбасу, Криму і України. Миру нам!" - резюмував Сівохо.

Як повідомляв УНН, Сергій Сівохо заявив, що отримав посаду радника секретаря РНБО з питань реінтеграції і відновлення Донбасу.

Додамо, Сергій Сівохо народився в Донецьку. У червні з'явилася інформація, що Сивохо балотуватиметься до Верховної Ради України від партії "Слуга народу". Балотувався він у 49-му одномандатному виборчому окрузі в Донецькій області, однак, програв.

Українські Національні Новини

Політика