sk-rf-porushiv-kriminalnu-spravu-cherez-ataki-yaytsyami-genkonsulstva-v-kharkovi

СК РФ порушив кримінальну справу через атаки яйцями Генконсульства в Харкові

 • 8803 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Головним слідчим управлінням Слідчого комітету Російської Федерації порушено кримінальну справу за фактом нападу на будівлю Генерального консульства Росії в Харкові. Про це йдеться в повідомленні на сайті СК РФ, передає УНН.

"За даними слідства, 8 лютого 2019 року група невстановлених осіб, що діє з метою ускладнення міжнародних відносин між Україною і Російською Федерацією, вчинила напад на будівлю Генерального консульства Російської Федерації в місті Харкові. Нападники закидали його територію різними предметами і ємністю з важковиводимими рідинами, тим самим порушивши нормальний порядок роботи російської закордонної установи", - йдеться в повідомленні комітету.

Відзначається, що внаслідок вищезгаданого інциденту головним слідчим управлінням Слідчого комітету Російської Федерації порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 360 КК РФ (напад на установи, які користуються міжнародним захистом).

Як повідомляв УНН, 8 лютого в Харкові учасники акції протесту кинули в будівлю Генконсульства РФ ємності з зеленкою і яйця.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП