skabyeyeva-zakharova-i-kabayeva-v-ngu-oprilyudnili-posvidchennya-tsiloyi-agenturnoyi-merezhi-vidomstva

скабєєва, захарова і кабаєва: в НГУ оприлюднили “посвідчення” цілої “агентурної мережі” відомства

 • 723713 переглядiв

КИЇВ. 22 серпня. УНН. Національна гвардія України оприлюднила “посвідчення” цілої “агентурної мережі” відомства, серед яких є марія захарова, аліна кабаєва, а також ольга скабєєва. Про це УНН пише з посиланням на повідомлення НГУ в Facebook.

Цитата

“Google все пам'ятає. Все, що попало туди хоч раз, там залишається. Якщо пошукати, то можна знайти посвідчення цілої "агентурної мережі" НГУ, яку сьогодні вже частково розкрили”, – йдеться у дописі.

Доповнення

Як повідомляє російська служба BBC, у вбивстві дочки ідеолога "русского мира" дар'ї дугіною фсб рф підозрює українські спецслужби. У центрі Страткому ВСУ зазначили, що такі звинувачення бездоказові і є частиною інформаційної війни.

В “Азові” заявили, що жінка, ім'я та військове посвідчення якої опублікувала фсб рф у своєму звіті з приводу розслідування вбивства дочки олександра дугіна, не має жодного стосунку до полку "Азов" і ніколи не належала до цього підрозділу.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що посвідчення нібито військовослужбовця Національної гвардії України Наталії Вовк — підробка. Як підтвердження своїх слів він виклав посвідчення військовослужбовця НГУ маргарити симоньян.

Українські Національні Новини

Суспільство