skaletska-pokazala-foto-zi-zoni-observatsiyi-v-novikh-sanzharakh

Скалецька показала фото з зони обсервації в Нових Санжарах

 • 26108 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька показала фото з приміщення на території медичного центру Національної гвардії України “Нові Санжари”, в якому обіцяє провести найближчі два тижні з громадянами, які напередодні повернулись з китайського міста Ухань. Міністр оприлюднила світлину у себе в Facebook, передає УНН.

"Вітаю всіх! Отже, я нарешті знаходжусь у приміщенні, в якому проведу найближчі два тижні. Хотіла, щоб мене заселили в звичайній кімнаті, але з урахуванням необхідності працювати і проводити постійні наради скайпом і телефоном мені виділили окреме робоче приміщення", - написала вона.

Зі слів міністра, напередодні вона до ночі разом з представниками всіх залучених міністерств і відомств перевіряли умови розміщення людей в "Нових Санжарах", забезпечення їх необхідними речами, дотримання санітарних та безпекових норм.

"Сьогодні ми узгодили умови мого перебування і мене запустили в зону обсервації. Спілкуюсь з екіпажем літака. На даний час всі, хто перебувають тут, почуваються добре. Людей регулярно обстежують, ознак ГРВІ не виявлено. Харчування тричі на день, його забезпечує кейтерингова компанія. Обіцяю регулярно повідомляти про ситуацію", - повідомила Скалецька.

Нагадаємо, раніше начальник медцентру Олександр Блінов повідомив, що Скалецька покинула територію "Нових Санжар" у Полтавській області.

Як повідомляв УНН, літак із евакуйованими українцями з Уханю приземлився у Харкові. Евакуйованих спеціальним транспортом ДСНС України у супроводі та під охороною поліції доправили на територію медичного центру Національної гвардії України “Нові Санжари” у Полтавської області.

Це спричинило спротив місцевих жителів, сталися сутички.

Зі слів Прем’єр-міністра Олексія Гончарука, що прибув на місце подій через 12 годин після початку протестів, наразі ситуація у Нових Санжарах під контролем уряду.

Українські Національні Новини

Політика