skaletska-rozpovila-chi-zalishala-novi-sanzhari

Скалецька розповіла, чи залишала "Нові Санжари"

 • 17598 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька заявила, що прибула у селище Нові Санжари ввечері у четвер, 20 лютого, ніч і першу п’ятниці провела в Полтавській області, і лише після цього вдень у п’ятницю, 21 лютого, зайшла на територію санаторію "Нові Санжари", який не зможе залишити 14 днів. Про це міністр написала у себе в Facebook, передає УНН.

"Поважні журналісти, політики та інші люди розповідають, як "Скалецька зайшла до інфікованих, потім полетіла у Київ, заразила там усіх і знову повернулася в Санжари". Я прибула у селище Нові Санжари у четвер, 20 лютого, ввечері разом з прем’єр-міністром. Ніч і першу половину наступного дня я провела в Полтавській області, перевіряючи готовність медзакладів до будь-якого розвитку подій. Лише після цього вдень у п’ятницю, 21 лютого, я зайшла на територію санаторію "Нові Санжари", де зараз перебуваю і звідки зможу вийти лише разом зі всіма", - написала Скалецька.

Під вечір Скалецька у Facebook також повідомила: "У нас все добре. Всі здорові. Ми з колегами з Міністерства охорони здоров’я весь час на зв’язку. Сьогодні за день було кілька нарад скайпом".

Нагадаємо, 20 лютого Скалецька повідомила, що вирішила приєднатися до евакуйованих українців в обсервації у Нових Санжарах

Пізніше начальник медцентру Олександр Блінов повідомив журналістам, що міністр охорони здоров’я покинула територію "Нових Санжар" у Полтавській області.

Коментуючи цю інформацію, заступник міністра охорони здоров’я України Дмитро Коваль та заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко повідомили, що Скалецька не полишала місця обсервації.

Українські Національні Новини

Політика