skaletska-zustrilas-z-evakuyuvanimi-iz-kitayu-cherez-koronavirus

Скалецька зустрілась з евакуюваними із Китаю через коронавірус

 • 13015 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька у санаторії "Нові Санжари" в Полтавській області зустрілась з громадянами, евакуйованими з Китаю через спалах нового коронавірусу. Про це вона повідомила на своїй офіційній строніці у Facebook, передає УНН.  

"Сьогодні вперше зустрілася з громадянами, евакуйованими з Китаю. Завітала до їхніх кімнат на другому і третьому поверхах санаторію "Нові Санжари". Усі здорові. У жодного з евакуйованих підозри на ГРВІ немає", - написала очільниця МОЗ. 

Вона додала, що була вдягнена у спеціальний захисний костюм, який є обов'язковою вимогою епідеміологів, порушувати яку вона не має права.

"Вдячна усім, хто змушений розміститися на обсервацію, за те, що вони теж розуміють і дотримуються усіх правил. Відчуваємо себе єдиною командою. Єдині скарги, які наразі почула, стосуються хіба що деяких побутових питань. Працюємо над тим, щоб обсервація у Нових Санжарах стала комфортнішою", - зазначає Скалецька. 

Нагадаємо, в Україні, станом на 24 лютого, не зафіксовано жодного лабораторно підтвердженого випадку коронавірусної інфекції COVID-19.

Українські Національні Новини

Політика