skandal-z-neviplatoyu-vigrashu-za-pari-match-stoyav-operator-loterey-unl

Скандал з невиплатою виграшу: за "Парі Матч" стояв оператор лотерей "УНЛ"

 • 48587 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. Компанія "Парі Матч" відмовила гравцю у виплаті 130-тисячного грошового призу. Про це йдеться у матеріалах Єдиного реєстру судових рішень, передає УНН.

Повідомляється, що житель Покрова грав у спортивні лотереї, організовані ТОВ "Парі Матч", із жовтня 2016 року. Через півроку гравець захотів забрати виграні кошти, але не зміг. Компанія відмовила йому у виплаті грошового призу, який на той момент сягнув 130,3 тис. грн.

Спочатку "Парі Матч" мотивувала свої дії невідповідністю персональних даних гравця. Але коли справа дійшла до суду - заявила, що у компанії відсутня ліцензія на проведення діяльності із організації та проведення лотерей. І додала, що діяльність у цій сфері вона не здійснює.

Справа розглядалася в Орджонікідзівському міському суді Дніпропетровської області. У задоволенні позову гравцю було відмовлено.

Додамо, що згідно з даними Єдиного реєстру державних лотерей, державна тиражна грошова лотерея тото "Парі-Матч СПОРТ" діє за ліцензією оператора лотерей "Українська національна лотерея".

УНН запросив роз'яснень з даного приводу у Міністерства фінансів України, яке займається наповненням та коригуванням даних реєстру.

Українські Національні Новини

Економіка