skarga-na-virok-krisinu-perebuvaye-na-stadiyi-pidgotovki-napravlennya-do-sudu-gpu

Скарга на вирок Крисіну перебуває на стадії підготовки направлення до суду - ГПУ

 • 18584 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. Апеляційна скарга Генеральної прокуратури України на вирок Юрію Крисіну, якого засуджено до умовного строку ув’язнення за участь у вбивстві журналіста В’ячеслава Веремія, перебуває на підготовчий стадії для передачі із Шевченківського районного суда Києва до Апеляційного. Про це УНН повідомив речник Генпрокуратури Андрій Лисенко.

“Наші прокурори подали скаргу ще 28 грудня до Апеляційного суду Києва через Шевченківський суд. Упродовж місяця в цьому суді повинні зібрати всі документи і передати їх до Апеляційного суду. Тобто ніякої бездіяльності з боку працівників суду тут не вбачається. Це — звичайні процедурні моменти”, — сказав А.Лисенко.

Раніше в Апеляційному суді м.Києва УНН повідомили, що вищевказаної скарги в суді ще немає.

Як повідомляв УНН, Генеральна прокуратура України 28 грудня 2017 року внесла апеляційну скаргу на вирок суду щодо умовного терміну підозрюваного у вбивстві журналіста В’ячеслава Веремія Юрія Крисіна.

Ю.Крисіна було засуджено до 4 років ув’язнення з дворічним випробувальним терміном.

Нагадаємо, журналіст В’ячеслав Веремій помер від вогнепального поранення у лікарні 19 лютого 2014 року.

Він зі своїм колегою повертався з редакції додому на таксі. На розі вулиць Володимирської і Великої Житомирської в Києві на машину напали озброєні невідомі, почали розгойдувати авто, витягли водія і пасажирів і почали їх бити. Дві людини отримали травми, а В.Веремій отримав вогнепальне поранення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП