skarlett-yokhansson-podala-v-sud-na-disney-cherez-striminga-filmu-chorna-vdova-u-kompaniyi-vidpovili

Скарлетт Йоханссон подала в суд на Disney через стрімінга фільму "Чорна вдова". У компанії відповіли

 • 75924 переглядiв

КИЇВ. 30 липня. УНН. Компанія Disney в четвер назвала необґрунтованою позов актриси Скарлетт Йоханссон, яка виконала головну роль у фільмі "Чорна вдова" (Black Widow, 2021), який вона подала за те, що компанія запустила показ кінострічки на своїй стрімінговой платформі одночасно з прем'єрою в кінотеатрах США, передає УНН із посиланням на Los Angeles Times та The Wall Street Journal.

Цитата

"Disney повністю виконала умови контракту з пані Йоханссон. Ба більше, показ "Чорної вдови" на платформі Disney+ з преміальним доступом значно збільшив її можливість заробити додаткові кошти, крім тих 20 млн доларів, які вона вже отримала до теперішнього часу", - йдеться в заяві компанії.

Деталі

За відомостями газети The Wall Street Journal, згідно з умовами угоди з компанією Marvel Entertainment, що належить Disney, Йоханссон було гарантовано, що прем'єра фільму відбудеться тільки в кінотеатрах, так як частина виручки від продажу квитків становить значну частку її гонорару.

Відзначається, що справа може стати поворотним в індустрії розваг, так як здатна змінити поточну ситуацію, коли перевага віддається стрімінговим платформ, через що багато акторів зазнають збитків.

Довідково

Прем'єра цього фільму за мотивами коміксів Marvel відбулася в США 9 липня. В даний час касові збори в Сполучених Штатах перевищили 156 млн доларів, ще 160 млн доларів кінострічка зібрала в інших країнах світу.

Нагадаємо

Том Круз на знак протесту повернув нагороди "Золотого глобуса".

Українські Національні Новини

Новини Світу