skilki-b-vorogiv-ne-bulo-mi-yikh-znischimo-zaluzhniy-pro-mobilizatsiyu-v-rf

Скільки б ворогів не було, ми їх знищимо - Залужний про мобілізацію в рф

 • 216335 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Знищимо всіх, хто зі зброєю прийде на нашу землю - чи добровільно, чи за мобілізацією. Так Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний відреагував на заяви керівництва рф про часткову мобілізацію, передає УНН.

Деталі

Залужний зауважив, що Збройні Сили України 8 років і 7 місяців стримують збройну агресію рф проти нашої держави.

"Повномасштабний наступ противника не злякав нас. Більше того, ми обʼєдналися та гідно зустріли ворога. Оголошення мобілізації в росії є тому підтвердженням", - сказав Головнокомандувач ЗСУ.

Він нагадав, що сотні тисяч чоловіків та жінок захищають рідну землю, власні домівки, своїх дітей і майбутнє України.

Цитата

"... жодні заяви військово-політичного керівництва країни-агресора не вплинуть на нашу готовність боротися за свою свободу.

Ми знищимо всіх, хто зі зброєю прийде на нашу землю - чи добровільно, чи за мобілізацією. Тримаймо стрій! Перемога буде за нами!" - резюмував Залужний.

Нагадаємо

У середу, 21 вересня, путін заявив про часткову мобілізацію в рф. Таким чином планується призвати в армію 300 тисяч осіб.

Крім того, путін доручив забезпечити безпеку "референдумів" у Херсонській, Запорізькій, Донецькій і Луганській областях. Заявив, що це "історичні землі Новоросії", а рішення перейти до складу росії "підтримаємо".

У своєму зверненні путін додав, що росія захищатиме свою цілісність і незалежність усіма доступними засобами аж до застосування ядерної зброї.

Українські Національні Новини

Політика