slid-zakryty-usi-prohalyny-obkhodu-sanktsii-rosiieiu-shmyhal

Слід закрити усі прогалини обходу санкцій росією - Шмигаль

 • 47853 переглядiв

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль закликає закрити всі прогалини в обході санкцій і накласти санкції на весь російський військово-промисловий комплекс, ядерну енергетику, металургію, фінанси та інші сектори.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль вважає, що необхідно накласти санкції щодо всього російського військово-промислового комплексу, щодо атомної енергетики, металургії, фінансів та інших галузей держави-агресора. Про заявив Шмигаль під час спільної пресконференції з прем’єркою Латвії Евікою Сілінею, передає УНН.

Важливе для нас питання - це санкції. Детально обговорили посилення санкційного тиску на рф. Потрібні санкції щодо всього російського військово-промислового комплексу, щодо атомної енергетики, металургії, фінансів та інших галузей держави-агресора. Слід закрити усі прогалини обходу санкцій. У цьому контексті вітаємо рішення Латвії заборонити імпорт зерна та іншої агропродукції з росії та білорусі. Закликаємо до ухвалення аналогічного рішення на рівні ЄС

- сказав Шмигаль.

Нагадаємо

Уряд Латвії 22 лютого одразу у двох читаннях ухвалив постанову про заборону імпорту російської та білоруської сільськогосподарської продукції щонайменше до липня 2025 року.

Рада цього місяця може ратифікувати угоду про технічне та фінансове співробітництво між Україною та Латвією - Шмигаль 04.04.24, 12:29

Популярні

Новини по темі