slidcha-komisiya-viznala-pilota-vinnim-v-avariyi-litaka-z-fk-shapekoense

Слідча комісія визнала пілота винним в аварії літака з ФК "Шапекоенсе"

 • 9856 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Комісія уряду Болівії, яка розслідує інцидент з падіння літака, яким летіли футболісти бразильського "Шапекоенсе", визнала винним у трагедії пілота літака. Про це повідомляє телеканал Globo, передає УНН з посиланням на ТАСС

Як повідомляє телеканал, пілот потерпілого крах літака, яким летіли футболісти бразильського "Шапекоенсе", є винним у трагедії. Такий висновок зробила комісія уряду Болівії, яка розслідує інцидент.

Літак, на якому летіли гравці команди, впав 29 листопада в Колумбії в районі містечка Ель-Гордо неподалік від муніципії Ла-Уніон. На борту перебували 77 осіб, у тому числі 22 гравця "Шапекоенсе" (19 з них загинули). Команда летіла на перший фінальний матч Південноамериканського кубка з колумбійським клубом "Атлетіко Насьональ".

Пізніше стало відомо, що в рамках розслідування справи в Болівії був заарештований генеральний директор авіакомпанії-власника потерпілого катастрофу літака Густаво Варгас.

Пізніше повідомлялося, що пілот повітряного судна Мігель Кірога мав недостатню кваліфікацію для керування літаком і не мав необхідної кількості льотних годин.

Як повідомляв УНН, у Бразилії попрощалися з жертвами авіакатастрофи в Колумбії.

Українські Національні Новини

Новини Світу