slidchi-po-spravi-vibukhu-avtomobilya-polkovnika-gur-prokhodyat-detektor-brekhni-a-matios

Слідчі по справі вибуху автомобіля полковника ГУР проходять детектор брехні – А.Матіос

 • 8216 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. Всі члени слідчо-оперативної групи, які розслідуватимуть справу про вибух автомобіля з полковником Головного управління розвідки Міністерства оборони України Максимом Шаповалом проходять поліграф. Про це на брифінгу заявив Головний військовий прокурор Анатолій Матіос, передає кореспондент УНН.

"На даний момент для убезпечення витоку будь-якої інформації всі члени слідчо-оперативної групи, які задіяні в розслідуванні, проходять поліграф для відсутності можливості сумнівів розслідування в режимі он-лайн",- сказав А.Матіос.

За його словами до розслідування справи залучена максимальна кількість фахівців спецслужб і правоохоронних органів.

А.Матіос додав, що Генеральний прокурор України визначив його відповідальним керівником розслідування терористичного акту проти військовослужбовця МОУ.

Нагадаємо, основною версією слідства у справі щодо підриву автомобіля з полковником Головного управління розвідки Міністерства оборони України Максимом Шаповалом є російський слід.

Як повідомляв УНН, 27 червня вранці у столиці на перехресті вулиць Солом’янська та Механізаторів в Києві вибухнув автомобіль. Внаслідок вибуху загинув полковник Головного управління розвідки Міноборони Максим Шаповал.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП