slidom-za-kostyuk-stakhovskiy-ta-nizka-tenisistiv-proydut-suvoriy-karantin-v-avstraliyi

Слідом за Костюк: Стаховський та низка тенісистів пройдуть суворий карантин в Австралії

 • 13658 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. Перший номер чоловічого тенісу України Сергій Стаховський підтвердив, що пройде суворий карантин в Австралії після перельоту з Дохи, адже на борту літака був зафіксований випадок коронавірусу в одного із пасажирів. Про це киянин розповів сайту "Великий теніс України", передає УНН.

Наш земляк був одним з пасажирів рейсу з Катару, яких відправлять на двотижневу самоізоляцію в готелі, через підтвердження коронавірусу в одного з пасажирів на борту.

Це вже третій рейс і п'ятий позитивний тест, який був зданий одним з пасажирів спецрейсом з учасниками "Australian Open".

В строгий карантин відправляють:
• 24 гравця з рейсу з Лос-Анджелеса
• 23 гравця з рейсу їх Абу-Дабі (серед них українки Марта Костюк і Даяна Ястремська)
• 25 гравців з рейсу з Дохи (серед них українець Сергій Стаховський).

Зазначимо, що гравці пробудуть два тижні в своїх номерах і не зможуть покинути готелі після того. Решта тенісистів зможуть скористатися правом проводити 5 годин поза готелю для тренувань і занять фітнесом. Стандартний карантин в Австралії для всіх приїжджих передбачає двотижневу самоізоляцію, але для учасників "Australian Open" штат Вікторія зробив виняток у вигляді 5-годинного вікна для підготовки за межами готелю.

Нагадаємо, що Стаховський успішно впорався з кваліфікацією на "Australian Open", яка в цьому році пройшла на кортах в Досі, і перервав невдалу серію українців на австралійському "мейджор".

Українські Національні Новини

Спорт