slidstvo-u-sche-odniy-spravi-trukhanova-zaversheno

Слідство у ще одній справі Труханова завершено

 • 12760 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. Слідство у справі щодо декларування недостовірної інформації мером Одеси Геннадієм Трухановим завершено. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП.

"Прокурорами САП та детективами НАБУ завершено досудове розслідування у справі стосовно Одеського міського голови, підозрюваного у поданні суб’єктом декларування недостовірних відомостей до декларації особи уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2017 рік", - повідомили у прокуратурі.

За версією слідства, міський голова не вказав у декларації майно та доходи, що належали його дружині. Зокрема, квартиру в Одесі, паркомісця, автомобіль, а також корпоративні права тощо. Загальна вартість незадекларованого майна сягає майже 16,3 млн гривень.

"На сьогодні матеріали справи відкрито підозрюваному та його захисникам. Після ознайомлення з матеріалами обвинувальний акт буде скеровано до Вищого антикорупційного суду для розгляду по суті", - додали у САП.

У відомстві нагадали, що наразі у ВАКС слухається ще дві справи про обвинувачення Одеського міського голови. Одна справа стосується декларування недостовірної інформації за 2015-2016 роки. Інша - щодо заволодіння коштами бюджету у сумі понад 92 млн гривень в результаті реалізації схеми придбання у власність приміщення адмінкорпусу колишнього заводу "Краян" за вдвічі завищеню вартістю - перебуває на розгляді в Апеляційній палаті Антикорупційного суду.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП