slidstvo-u-spravi-ekszastupnika-ministra-ekologiyi-vakarasha-zaversheno

Слідство у справі ексзаступника міністра екології Вакараша завершено

 • 15088 переглядiв

КИЇВ. 5 листопада. УНН. Досудове розслідування у справі колишнього заступника міністра екології та природних ресурсів України Віктора Вакараша, якого підозрюють у навмисному невідображенні у декларації права користування на будинок та земельну ділянку, завершено. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані пресслужби НАБУ.

"Детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом внесення заступником міністра недостовірних відомостей до декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (ст.366-1 КК України). 4 листопада 2019 року підозрюваному та його захиснику відкрито матеріали слідства для ознайомлення перед скеруванням обвинувального акту до суду", - йдеться в повідомленні.

За даними джерел УНН в правоохоронних органах, йдеться про колишнього заступника міністра екології та природних ресурсів України Віктора Вакараша.

Окрім того, слідство встановило, що посадовець в е-деклараціях за 2015 та 2016 роки не задекларував факти користування нерухомим майном, а саме — житловим будинком загальною площею 556,4 кв. м та земельною ділянкою площею 0,1607 га, а також відомості про об’єкти нерухомості та транспортні засоби.

"Власником цієї нерухомості та транспортних засобів, загальна вартість яких станом на дату придбання становить понад 6,9 млн грн, є близькі родичі посадовця", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, заступнику міністра екології та природних ресурсів України 29 серпня 2019 року було повідомлено про підозру у навмисному невідображенні у декларації права користування на будинок та земельну ділянку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП