sluga-narodu-leros-pridbav-na-karantini-mercedes

"Слуга народу" Лерос придбав на карантині Mercedes

 • 26344 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Народний депутат від фракції "Слуга народу" Гео Лерос придбав автомобіль Mercedes-Benz GLK-220. Про це свідчить повідомлення про зміни в майновому стані нардепа, опубліковані на сайті НАЗК, передає УНН.

Вказаний автомобіль Лерос придбав 11 березня 2020 року. Автомобіль обійшовся нардепу у 332,1 тис. грн.

Продавцем автомобіля виступила луцька компанія ТОВ "Бетта Грант".

Нагадаємо, народний депутат Лерос у своїй декларації за 2018 рік зазначив три годинники Rolex, годинник Chopard, криптовалюти, 325 тис. доларів, 97 тис. євро та майже 1 млн грн.

Того ж 2018 року, за даними правоохоронців, Лерос, ймовірно, мав відношення до розтрати бюджету на суму 3,7 млн грн.

"Держпідприємство "Центр захисту інформаційного простору України", підпорядковане Міністерству інформаційної політики України 29.08.2018 року оголосило конкурс на закупівлю послуг зі створення й інтерпретації художніх і літературних творів, переможцем зазначеного тендеру став підконтрольний народному депутату України Леросу Гео Багратовичу ФОП Смачелюк Денис Анатолійович, який виступив єдиним учасником торгів, при цьому зазначена закупівля відбулася за переговорною процедурою, що може свідчити про наявність корупційної складової. Також необхідно відзначити, що Лерос Г.Б. був куратором цих робіт”, — вказують у своїх матеріалах правоохоронці.

Мова йде про арт-проект на стінах станції столичного метро (на фото - фрагмент проекту), який обійшовся бюджету у 3,7 млн грн. Спочатку таку суму аргументували необхідністю виплати гонорарів міжнародним художникам, та, як виявилося, вони це робили безкоштовно.

Українські Національні Новини

Політика