sluga-narodu-planuye-provesti-praymeriz-schodo-obrannya-zaminu-yaremenkovi

"Слуга народу" планує провести праймеріз щодо обрання заміну Яременку

 • 11044 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Фракція "Слуга народу" планує провести праймеріз щодо обрання нового голови Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва на зміну Богдану Яременку, звільненому через секс-скандал. Про це заявив заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко журналістам в кулуарах парламенту, передає кореспондент УНН.

"Вчора на засіданні фракції було ухвалено рішення щодо складання паном Яременком повноважень голови комітету. Зараз фракції треба визначитись з наступним головою комітету із закордонних справ. Будемо визначатись - проводити щось типу праймеріз, у нас є кілька кандидатів", - зазначив Корнієнко.

За його словами, фракція планує зробити комплексну постанову, в яку будуть включені питання звільнення Яременка, призначення нового голови комітету, а також включення решти парламентарів, які не входять до комітетів (їх вже понад 10), до складу комітетів.

При цьому він назвав і кандидатів на посаду голови комітету - Єлизавета Ясько, Галина Михайлюк, Олександр Мережко, Святослав Юраш.

Нагадаємо, Верховна Рада України у п’ятницю, 15 листопада, голосуватиме щодо звільнення Богдана Яременка з посади голови комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

Українські Національні Новини

Політика