sluga-narodu-pro-vidstavku-marchenka-i-petrashka-koney-na-perepravi-ne-minyayut

"Слуга народу" про відставку Марченка і Петрашка: коней на переправі не міняють

 • 20581 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Основна претензія до міністра фінансів Сергія Марченка та міністра економіки Ігоря Петрашка – це комунікація. А щодо кадрових змін – "коней на переправі не міняють". Про це сказав народний депутат від фракції "Слуга народу", заступник голови парламентського комітету з питань організації державної влади Олександр Качура в інтерв’ю "Радіо Свобода", передає УНН.

"Якщо казати про міністра фінансів і міністра економіки, то коней на переправі не міняють. Закінчиться бюджетний процес – ми повинні будемо провести аудит взагалі всіх міністерств, як вони працювали. Тому що падіння промисловості зараз продовжується. Основна у мене претензія до цих двох міністрів тільки у комунікаційному питанні", - заявив Качура.

За його словами, коли урядом ухвалювалася стратегія виходу із коронакризи, нардепи дізналися про це зі ЗМІ і "прийшли ті, хто встиг".

"Ви праві, що якщо ми призначаємо когось, то повинні розраховувати, що і комунікація якась буде відбуватися, тому що вони забувають, що їх і звільняє також парламент", - додав Качура.

Як повідомлялося, голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що від кількох міністрів очікують швидких та ефективних дій, аби уникнути їх відставок.

Нагадаємо, перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук допустив, що міністр економіки Ігор Петрашко і голова Мінфіну Сергій Марченко найближчим часом можуть бути відправлені у відставку.

Українські Національні Новини

Політика