sluga-narodu-virishila-ne-pidtrimuvati-uchast-nardepiv-v-efirakh-rosiyskogo-telebachennya

"Слуга народу" вирішила не підтримувати участь нардепів в ефірах російського телебачення

 • 11106 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Під час свого засідання фракція "Слуга народу" ухвалила рішення не підтримувати будь-яку участь народних депутатів в ефірах російського телебачення, втім забороняти це робити вона не має права. Про це заявив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія журналістам в кулуарах парламенту, передає кореспондент УНН.

"Було рішення фракції, що ми не підтримуємо будь-яку участь (членів фракції - ред.) в передачах російського телебачення", - зазначив Арахамія.

При цьому він додав, що заборонити своїм колегам подібні виступи фракція не може, оскільки кожна людина має право на висловлення своєї думки будь-де, тож кожен народний депутат від СН буде особисто для себе вирішувати, приймати йому до уваги чи до виконання цю рекомендацію.

Раніше народний депутат від “Слуга народу” Євген Шевченко оприлюднив у себе на Facebook-сторінці пост, у якому розповів, що надавав коментар одному з російських телеканалів з приводу розведення військ на Донбасі. Він наголосив, що рішення далось йому нелегко і зазначив при цьому, що окремі його заяви щодо позицій по Донбасу і Криму пропагандисти вирізали з ефіру. Наразі відповідний пост нардепа недоступний.

Нагадаємо, фракція “Слуга народу” планувала на засіданні в понеділок, 28 жовтня, розглянути серед питань позицію щодо коментаря народного депутата Євгена Шевченка російському телеканалу.

Українські Національні Новини

Політика