slugi-narodu-planuyut-vnositi-pravki-do-byudzhetu-2020-uzhe-v-pershomu-pivrichchi

"Слуги народу" планують вносити правки до Бюджету-2020 уже в першому півріччі

 • 12320 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Поправки до Державного бюджету на наступний рік будуть вноситись уже в першому півріччі, відповідно до макропрогнозів і реалізації реформ. Про це заявив перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко журналістам в кулуарах парламенту, передає кореспондент УНН.

"Думаю, протягом першого півріччя ми внесемо багато доповнень, які будуть ґрунтуватись на оновленні макропрогнозі, який буде оновлюватись постійно у зв'язку із тими реформами, які ми проводимо. Думаю, що в першому півріччі можна буде переглядати Бюджет", - зазначив Корнієнко, відповідаючи на питання, чому в першому півріччі 2020 року не передбачено підвищення соціальних виплат.

За його словами, уже ухвалення вчора в першому читанні земельної реформи дало потужний імпульс для міжнародних партнерів і призведе до додаткового розвитку економіки в наступному році.

Нагадаємо, Верховна Рада України 14 листопада на пленарному засіданні розгляне проект закону про Державний бюджет на 2020 рік у другому читанні.

Українські Національні Новини

Політика