slugi-narodu-sklikayut-zyizd-15-listopada-obiratimut-novogo-ochilnika

“Слуги народу” скликають з'їзд 15 листопада: обиратимуть нового очільника

 • 23438 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Члени партії “Слуга народу” зберуться у понеділок, 15 листопада, для того, щоб обрати нового очільника партії. Про це поінформували у політсилі, пише УНН.

Цитата:

“У понеділок, 15 листопада, відбудеться з’їзд партії "Слуга Народу“. Головним питанням зібрання стане переобрання очільника партії”, — йдеться в повідомленні у Telegram.

Деталі

Також наголошується, що за результатами з’їзду планується ухвалення низки політичних заяв та звернень.

Що було раніше

8 листопада стало відомо, що перший заступник спікера Верховної Ради України Олександр Корнієнко залишає посаду голови політичної партії “Слуга Народу”, щоб “зосередитися на парламентській роботі”. Наступника оберуть на з’їзді у листопаді, сам Корнієнко залишається у лавах партії.

Серед кандидатів називали ім'я нардепок від "слуг" Юлії Гришиної та Олени Шуляк. Сама Гришина підтверджувала УНН, що вона - серед претендентів на очільника президентської партії.

Корнієнко заявляв, що "кандидатури, які зараз обговорюють у ЗМІ, дійсно входять до кола кандидатів на цю посаду". І що Шуляк також є у цьому шортлісті.

Також були розмови, що на з’їзді партії “Слуга народу” можуть розглянути питання позбавлення Дмитра Разумкова депутатського мандату. Його 7 жовтня Верховна Рада, де більшість - за "слугами народу", відкликала з посади голови парламенту.

Українські Національні Новини

Політика