slugi-virishili-viklyuchiti-z-fraktsiyi-nardepa-dmitruka

"Слуги" вирішили виключити з фракції нардепа Дмитрука

 • 20550 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Народні депутати від “Слуги народу” виключили нардепа Артема Дмитрука зі складу фракції. Про це повідомляє у своєму Telegram-каналі речниця “Слуг народу” Юлія Палійчук, передає УНН.

Цитата

"На засіданні фракції "Слуга Народу" прийнято рішення ініціювати процедуру виключення Артема Дмитрука зі свого складу", - оголосила Палійчук.

Деталі

Вона повідомила, що також ухвалено рішення ініціювати виключення Дмитрука зі складу Комітету з питань правоохоронної діяльності.

Також Палійчук наголосила, що “Слуги” виключили Людмилу Буймістер з Комітету з питань економічного розвитку.

Додамо

Розмови стосовно виключення Дмитрука з фракції почалися на початку листопада. Зокрема, колишній голова партії “Слуг” Олександр Корнієнко зазначав, що нардепу загрожує виключення через те, що “риторика, яку проводить Дмитрук, точно не "слуг народу", а тих партій, які названі іменами тих, хто в санкціях”.

Відповідна заява пролунала після того, як кілька тижнів тому Youtube-каналі Анатолія Шарія з’явилося інтерв'ю з Дмитруком, в якому той заявив про своє розчарування в "Слузі народу".

В той же час голова фракції Давид Арахамія наголошував, що Дмитрука можуть виключити з фракції за "неколегіальну поведінку". Арахамія вважає, що знайдеться достатньо голосів для цього рішення.

Зазначимо, що колишній спікер Верховної Ради Дмитро Разумков, анонсуючи створення власного міжфракційного об’єднанняв Раді, повідомив, що до об’єднання увійде 25 нардепів. Серед перерахованих прізвищ пролунало прізвище Дмитрука.

Українські Національні Новини

Політика