slutskomu-u-parye-nagadali-pro-krimskiy-orden-i-domagannya

Слуцькому у ПАРЄ нагадали про кримський орден і домагання

 • 14821 переглядiв

КИЇВ. 26 квітня. УНН. На сьогоднішньому засіданні Парламентської Асамблеї Ради Європи член української парламентської делегації у ПАРЄ Олексій Гончаренко вніс формальне заперечення проти присутності депутата держдуми РФ Леоніда Слуцького на всіх засіданнях ПАРЄ. Про це Гончаренко написав на своїй сторінці у Facebook, передє УНН.

Після виступу в ПАРЄ Слуцького, за словами Гончаренка, він взяв слово і нагадав, що “про розділові лінії говорить країна-окупант, що анексувала суверенну територію держави члена Ради Європи”. Він наголосив, що несплата Росією її обов’язкових платежів — це “банальний шантаж”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Геращенко про візит Слуцького в ПАРЄ: Асамблея закриває очі на аморальність

“Що стосується самого Слуцького, то я зажадав внести в стенограму своє формальне заперечення проти присутності Слуцького як на цьому, так і на наступних їх засіданнях. Нагадав, що Слуцький знаходиться під санкціями, що в самій Росії він звинувачується в сексуальних домаганнях 4 журналістками, включаючи журналістку BBC, що він неодноразово згаданий в доповіді про корупцію, який затвердила ПАРЄ, що він нагороджений орденом від окупаційної адміністрації Криму”, — сказав він.

Як повідомляв УНН, 26 квітня на засіданні Парламентської Асамблеї Ради Європи не було прийнято жодних рішень, які б наблизили Росію до повернення в ПАРЄ “без санкцій”.

Українські Національні Новини

Політика