sluzhboviy-sobaka-na-kordoni-iz-bilorussyu-znayshov-amfetaminoviy-baton

Службовий собака на кордоні із Білоруссю знайшов "амфетаміновий" батон

 • 16616 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. В автомобільному пункті пропуску "Нові Яриловичі" за інформацією співробітників СБУ, собака знайшов у нарізаному батоні амфетамін. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу ДПСУ.

"Вже на початку перевірки багажу одного із пасажирів рейсового автобуса, який прямував до сусідньої Білорусі, спрацював службовий собака. Оглянувши дорожню сумку подорожувальника, 40-річного громадянина України, правоохоронці знайшли нарізаний батон. Детально оглянувши здобу, прикордонники помітили у ньому ще й "начинку" - пакетик з білим порошком. Попередньо, у пакетику чоловік віз майже 17 грамів амфетаміну", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що співробітниками УСБУ у Чернігівській області по даному факту внесено відомості до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачено ст. 305 ККУ "Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів".

Нагадаємо, у Слов’янську службовий пес Дерек отримав медаль командуючого НГУ "За віддану службу" ІІІ ступеня за те, що знайшов артилерійський порох у багажнику автівки, на блокпосту біля населеного пункту Долина.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП