smachna-varta-mkhp-nadav-10-tisyach-tonn-kuryatini-dlya-bezkoshtovnikh-obidiv

“Смачна варта”: МХП надав 10 тисяч тонн курятини для безкоштовних обідів

 • 142680 переглядiв

КИЇВ. 13 травня. УНН. З початком війни Українська ресторанна асоціація відкрила волонтерські кухні в Києві. Наразі команда “Смачної варти” безкоштовно годує частини ЗСУ, лікарні, дитячі будинки та будинки літніх людей, поліцію, територіальну оборону, людей у бомбосховищах та інших нужденних, повідомляє УНН. Допомагає їй із цим і низка партнерів, серед яких, зокрема, провідний виробник курячого м'яса в Україні МХП Юрія Косюка.

Цитата

“Дякуємо команді "‎МХП" та Юрію Косюку особисто. Компанія надала 10 тис. тонн курятини для безкоштовних обідів. "‎МХП" — найбільший виробник та експортер курятини в Україні. Допомога компанії усім нужденним неоціненна. Об’єднані спільною метою та нестримним прагненням допомагати”, - наголосили в Українській ресторанній асоціації.

Загалом команда "Смачної варти" подякувала всім, хто тримає смачний тил пліч-о-пліч з ними. Це зокрема й американський благодійний фонд Ukraine Recovery, компанія BMSERVICE, заклад Aroma Espresso Bar та компанія Maresto.

Додамо

Представники великого бізнесу в Україні не стали осторонь під час війни та кожного дня допомагають українцям. Основний акціонер та засновник одного з найбільших у Європі виробників курятини МХП Юрій Косюк станом на середину квітня передав на допомогу армії та українцям 12 мільйонів дол.

Українські Національні Новини

Суспільство