smart-kholding-zvinuvachuye-prokuraturu-v-nezakonnomu-obshuku-v-budinku-odnogo-z-kerivnikiv-kompaniyi

СМАРТ-ХОЛДИНГ звинувачує прокуратуру в незаконному обшуку в будинку одного з керівників компанії

 • 3284 переглядiв

КИЇВ. 4 грудня. УНН. Слідчі військової прокуратури провели обшук в будинку одного з керівників СМАРТ-ХОЛДИНГ, незважаючи на те, що в постанові суду вказано прізвище зовсім іншої людини. Про це йдеться в заяві компанії на офіційній сторінці Facebook , передає УНН.

"СМАРТ-ХОЛДИНГ висловлює протест проти незаконних дій військової прокуратури, співробітники якої проводять обшук. Адвоката господаря вдома не пропускають до місця проведення слідчих дій. Слідчі пред'явили постанову суду, в якому дається дозвіл на обшук будинку іншого громадянина на прізвище Дробот, який проживає в тому ж котеджному містечку, що і представник СМАРТ-ХОЛДИНГУ ", - йдеться в повідомленні.

У повідомленні також стверджується, що слідчі в супроводі бійців спецпідрозділів завдали великої матеріальної шкоди дому і продовжують обшук. Сам господар в даний момент знаходиться в закордонному відрядженні. Слідчі дії тривають незважаючи на те, що адвокат вказав на явну помилку і попередив про відповідальність за незаконні дії.

СМАРТ-ХОЛДИНГ звертається до Генерального прокурора з вимогою зупинити свавілля: "Ми розглядаємо ці незаконні дії, які грубо порушують права нашого співробітника, а також завдають шкоди діловій репутації компанії, як тиск на бенефіціара СМАРТ-ХОЛДИНГУ одного з лідерів" Опозиційного блоку "Вадима Новинського напередодні засідання Регламентного комітету, який розглядає подання ГПУ про зняття з нього депутатської недоторканності. Підприємства та офіси СМАРТ-ХОЛДИНГУ неодноразово піддавалися незаконним обшукам під надуманими приводами ".

Компанія буде наполягати на проведенні ретельного розслідування дій військової прокуратури і покарання всіх винних.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу