smert-nardepa-polyakova-pravookhorontsi-kazhut-roztin-vstanoviv-prichinu

Смерть нардепа Полякова: правоохоронці повідомили, від чого помер депутат

 • 82037 переглядiв

КИЇВ. 8 жовтня. УНН. За результатами розтину, смерть народного депутата Антона Полякова, якого знайшли мертвим у ніч на 8 жовтня, настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Про це УНН повідомляє з посиланням на інформацію Київської міської прокуратури.

Цитата:

"За результатами розтину, смерть народного депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Слідство наразі очікує результати інших судово-медичних досліджень", - йдеться у повідомленні.

Доповнення

33-річного народного депутата Антона Полякова у ніч на 8 жовтня виявили мертвим, поліція Києва встановлює обставини смерті нардепа, відкрито провадження за статтею Кримінального кодексу про умисне вбивство з приміткою “природна смерть”. 

За повідомленнями колег-нардепів, смерть депутата Антона Полякова констатували о 2:45.

Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі “швидкої”, але констатували смерть. За словами водія таксі, пасажир сів в його машину біля зупинки громадського транспорту у Дніпровському районі Києва, після чого останньому стало зле та в нього почалася нудота.

При потерпілому, за даними прокуратури, виявлено та вилучено цінні речі, документи, мобільний телефон та грошові кошти. Автомобіль оглянуто та вилучено, водія допитували слідчі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП