smert-nardepa-polyakova-prokuratura-nagolosila-scho-prichinu-vstanovit-roztin-vin-uzhe-trivaye

Смерть нардепа Полякова: прокуратура наголосила, що причину встановить розтин, він уже триває

 • 25060 переглядiв

КИЇВ. 8 жовтня. УНН. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом смерті народного депутата України Антона Полякова, визначили за Київською міською прокуратурою. Наразі тривають слідчі дії: водія таксі, у якому депутату стало зле, допитують слідчі. Причина смерті нардепа буде встановлена за результатами розтину, який наразі триває. Про це повідомляє УНН з посиланням на інформацію Київської міської прокуратури.

Цитата:

"Київська міська прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом смерті народного депутата України Антона Полякова", - повідомили у прокуратурі.

"Причина смерті буде встановлена за результатами розтину, який наразі триває", - додали у відомстві.

Деталі

У прокуратурі знову повторили обставини того, що сталося.

"За попередніми даними, в ніч на 8 жовтня 2021 року, народного депутата виявили у непритомному стані на задньому сидінні автомобіля таксі, який зупинили працівники патрульної поліції через порушення ПДР. За словами водія таксі, за кілька хвилин до того, вказаний пасажир сів в його машину біля зупинки громадського транспорту у Дніпровському районі, після чого останньому стало зле та в нього почалася нудота", - вказали у відомстві.

Працівники поліції викликали швидку допомогу, проте проведені ними реанімаційні заходи результату не дали, чоловік помер, додали у прокуратурі.

"На цей час відомості про смерть народного депутата внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 115 КК України. Досудове розслідування доручено СУ ГУ НП в місті Києві", - зазначили у відомстві.

Доповнення

33-річного народного депутата Антона Полякова у ніч на 8 жовтня виявили мертвим, поліція Києва встановлює обставини смерті нардепа, відкрито провадження за статтею Кримінального кодексу про умисне вбивство з приміткою “природна смерть”.

За повідомленнями колег-нардепів, смерть депутата Антона Полякова констатували о 2:45.

При потерпілому, за даними прокуратури, виявлено та вилучено цінні речі, документи, мобільний телефон та грошові кошти. Автомобіль оглянуто та вилучено, водія допитують слідчі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Без опадів та до 18° тепла: прогноз погоди на сьогодні

     • 14737 переглядiв

    У Києві зранку утворилися затори: де "тягнучка"

     • 17461 переглядiв