smert-pidlitka-u-kharkovi-slidstvo-rozglyadaye-tri-versiyi-tragediyi

Смерть підлітка у Харкові: слідство розглядає три версії трагедії

 • 18104 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. За попередніми даними слідства, харківський школяр, якого шукали дві доби і знайшли мертвим під мостом, загинув внаслідок падіння з висоти. Таку версію озвучив заступник начальника ГУНП в Харківській області - начальник слідчого управління Сергій Чиж, передає УНН.

Цитата

"Слідство розглядає кілька версій загибелі дитини: це вбивство хлопця особою з кола знайомих, або вчинене сторонніми особами на ґрунті конфлікту, або нещасний випадок. Слідчі надали доручення оперативним підрозділам, які відпрацьовують кожну з версій", - зазначив Сергій Чиж.

Деталі

Він також зауважив, що за попередніми даними, "травми на тілі дитини характерні для падіння з висоти. На даний час проводяться всі необхідні слідчі дії, призначено понад десяти експертиз".

Відповідно до санкції статті, за вчинення тяжкого злочину передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Для встановлення обставин злочину, Головне управління Національної поліції в Харківській області звертається з проханням надати записи з камер відеореєстраторів водіїв, які 8 лютого 2021 року з 17:00 до 24:00 пересувалися по маршруту від станції метро "23 Серпня" в бік житлового масиву Олексіївка, через міст по вулиці Ахсарова і в зворотному напрямку.

Відеозаписи можна надати до слідчого управління ГУНП в Харківській області за адресою: м. Харків, вул. Весніна, 14 (контактні телефони: (057) 705-96-82, 705-90-77, 102) або направити на електрону пошту за адресою slidceupravli@gmail.com.

Доповнення

В Харкові дві доби розшукували 15-річного підлітка. 8 лютого о 19:00 він вийшов гуляти із дому та більше не повернувся.
10 лютого близько 15:00 тіло хлопчика виявили під мостом у Шевченківському районі Харкова.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП