smertelna-dtp-u-krivomu-rozi-vidbulisya-pershi-pokhoroni

Смертельна ДТП у Кривому Розі: відбулися перші похорони

 • 19355 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. У Спасо-Преображенському кафедральному соборі Кривого Рогу пройшла панахида за загиблими та молебень за здоров'я постраждалих у ДТП, яке сталося вранці 17 квітня. Про це УНН повідомили у міській раді Кривого Рогу.

"О 10:00 ранку в Спасо-Преображенському кафедральному соборі пройшла панахида за загиблими та молебень за здоров'я постраждалих. Службу провів митрополит Криворізький і Нікопольський владика Єфрем", – йдеться в повідомленні.

Також зазначено, що сьогодні в Покровському районі пройшли перші похорони - Андрія Славіна, він працював у ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг".

Дев'ятим загиблим внаслідок ДТП, який помер від отриманих травм у лікарні 18 квітня, став працівник АМКР Віталій Міщенко 1970 року народження.

Нагадаємо, назвали імена 8 загиблих та 9 постраждалих внаслідок ДТП у Кривому Розі. Також у лікарні Кривого Рогу 18 квітня від отриманих внаслідок ДТП травм помер чоловік 1970 року народження.

Як повідомляв УНН, ДТП у Кривому Розі за участі автомобіля Mazda, маршрутного мікроавтобуса та автобуса сталася вранці 17 квітня. Внаслідок аварії загинули 8 людей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП