smertelniy-vibukh-na-avtozapravniy-stantsiyi-v-odesi-politsiya-nazvala-poperednyu-prichinu-i-pokazala-foto

Смертельний вибух на автозаправній станції в Одесі: поліція назвала попередню причину і показала фото

 • 421878 переглядiв

КИЇВ. 23 вересня. УНН. В Одесі відкрито кримінальне провадження за фактом вибуху на автозаправній станції, де загинув працівник підрядної організації, який проводив на території АЗС зварювальні роботи. Про це повідомляє поліція Одеської області, передає УНН.

Цитата

«Подія сталася сьогодні близько третьої години дня на Люстдорфській дорозі. Внаслідок вибуху загинув працівник підрядної організації, який проводив на території АЗС зварювальні роботи. Попередньо встановлено, що чоловік під час виконання робіт не вжив заходів щодо дотримання правил та норм безпеки», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що на місці події працюють слідчо-оперативна група територіального відділу поліції та працівники державної служби з надзвичайних ситуацій.

«Відомості за вказаним фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки) Кримінального кодексу України. Триває слідство, - зазначається в повідомленні.

Доповнення

Раніше користувачі соцмереж повідомляли, що в Одесі пролунали вибухи.

Перед цим російські окупанти атакували Одесу дронами-камікадзе з моря. Зруйновано адмінбудівлю в припортовій зоні, загинула одна цивільна особа.

Українські Національні Новини

Суспільство