smoking-ta-potsilunki-yak-zhivut-sobaki-znamenitostey

Смокінг та поцілунки: як живуть собаки знаменитостей

 • 74551 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. Сьогодні відзначають Всесвітній день собак. З цього приводу УНН вирішив зробити добірку зіркових хвостатих разом з їх відомими господарями. 

В Instagram голлівудської зірки Х'ю Джекмана було помічено двох улюбленців – французького бульдога Далі та тер'єра Алегру. Зазвичай, актор полюбляє викладати сольні світлини своїх улюбленців і нечасто фотографується разом з ними.




Як і належить справжній Королеві Півночі зірка серіалу "Гра престолів" Софі Тернер, разом зі своїм чоловіком, завели собаку породи хаскі. Маленький "вовк" Поркі Баскія вже встиг створити галас на весіллі подружжя, яке відбулося наприкінці травня. Поркі сяяв на святі у смокінгу, який йому аж надто личить!



Мати Драконів Емілія Кларк також має пухнастика на ім'я Роксі і не боїться виставляти фото без макіяж разом з нею.

Свого старенького друга Пітер Дінклейжд полюбляє вигулювати самостійно, їх часто помічають в Нью-Йорку в районі Манхетену.

Актор "Гри Престолів" Хафтор Бьорнсон, якого легше впізнати за прізвиськом "Гора", як справжній сильний чоловік є власником маленького шпіца, який поміщається у чоловіка на долоні. Не дивлячись на те, що Хафтор солідніше виглядає з білим тигром, шпіц на Ім'я Астерікс завоював серце непохитного велетня і навіть має власну сторінку в Instagram.




Супергерої також не можуть прожити без собак. Райан Рейнольдс - щасливий власник цуцика на ім'я Бакстер. Цікаво, а Бакстер знає, що його власник цілувався з жирафою?



Джастін Бібер є власником справжнього супердога Естер та маленького Оскара.



Мейсі Вільямс майже не фотографується зі своєю собачкою Дебі – вона виділяє їй цілі песональні пости.


Орладндо Блум не розлучається зі своїми улюбленцями навіть на зйомках.





Акторка Єва Грін дуже любить свою собаку бордер-тер'єра Гріфіна і постійно з ним подорожує.



Джастін Тімберлейк вшанував прихильників "Зоряних Війн" фотографією на якій зображено дует "Барбара Фетт". Під маскою Боби Фетта сам Джастін поряд із тер'єром на і'мя Барбара.

Олівія Вайлд є власницею білого лабрадора Хенка.


Том Харді ну дуже полюбляє собак і має не одного улюбленця.





Акторка Джесіка Честейн дуже любить тварин, але її серце належить собачці Чаплін, який залюбки літає з нею літаком.



Свою дівчинку Тесу молода зірка Марвел Том Холанд самостійно водить до лікаря незважаючи на щільний графік зйомок.



Акторка Аманда Сейфрід дуже любить собак і підтримує волонтерів, які допомогають безпритульним тваринам. Але особливе місце у її житті посідає австралійська вівчарка Фін. Аманда навіть поставила в Instagram на аватар фото з Фіном.

Українські Національні Новини

Новини Світу