snigopad-na-zakarpatti-proyizd-cherez-girski-perevali-vilniy

Снігопад на Закарпатті: проїзд через гірські перевали вільний

 • 18698 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. Проїзд через чотири гірські перевали на адміністративній межі Закарпаття забезпечений, заторів фур немає. За ніч у горах у межах області випало до 20 см снігу. Про це повідомляє УНН з посиланням на сайт голови Закарпатської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

"Протягом ночі у гірських районах Закарпаття випало до 20 сантиметрів снігу, на дорогах ожеледь, видимість обмежена", – йдеться в повідомленні.

Протягом ночі автодорожні служби підсипали та розчищали проїзд через чотири перевали на адміністративній межі Закарпаття: Латірський, Абранський, Яблуницький та Ужоцький.

"Станом на ранок середи (2.01) рух автомобілів через перевали здійснюється безперешкодно, необхідності у буксируванні фур немає... Проїзд через чотири перевали на адміністративній межі Закарпаття забезпечений, заторів фур немає", – уточнив Москаль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З початку року через ожеледицю вже травмувалися близько 80 киян

Він додав, що рух дорогами національного та обласного значення в межах Закарпатської області наразі ускладнений через снігопад.

"Водночас дорожнім службам доручено задіяти максимум техніки для підсипки й розчистки доріг національного та обласного значення в межах Закарпаття (насамперед "Київ – Чоп", "Мукачево – Рогатин", "Ужгород – Самбір" та інші), рух по яких через снігопад зараз ускладнений", – зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, водіїв попередили про мокрі дороги у більшості областей України у середу, 2 грудня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП