snigopadi-i-temperaturni-goydalki-skladni-pogodni-umovi-prognozuyut-do-kintsya-robochogo-tizhnya

Снігопади і температурні гойдалки: складні погодні умови прогнозують до кінця робочого тижня

 • 23801 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. Снігопади та хуртовини в Україні продовжаться: 11-12 лютого по країні складні погодні умови - зі значними опадами і значним коливанням температури. Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі.

Деталі

Завтра, 10 лютого, у західних, північних і центральних областях сніг, на Кіровоградщині та Дніпропетровщині з дощем; у південній частині та східних областях вночі без опадів, вдень дощ; на дорогах країни, крім південного сходу, ожеледиця; температура протягом доби 2-8° морозу, вночі у північній частині місцями 9-14° морозу, вдень у центральних, східних, Закарпатській областях 0-5° тепла, на півдні країни 7-14° тепла.

На Київщині завтра сніг; на дорогах ожеледиця. Температура вночі та вдень 3-8° морозу; у Києві вночі 6-8°, вдень 3-5° морозу.

11-12 лютого складні погодні умови: на півночі та заході країни снігопади, у центральних, південних та східних областях дощ та сніг; в Україні, крім південного сходу, значні опади, у Карпатському регіоні сильний дощ та мокрий сніг; 11 лютого у центральних, північних областях та на Прикарпатті налипання мокрого снігу, ожеледь; 12 лютого в Україні посилення вітру 15-20 м/с, хуртовини, на дорогах ожеледиця; протягом двох діб значне коливання температури.

Негода в Україні

Сніговий циклон, який з 7 лютого зайшов в західну Україну і протягом 8 лютого охопив всю територію країни, утворив складні погодні умови в більшості областей, які характеризуються випаданням значного снігу, хуртовин, крижаним дощем при мінусовій температурі повітря, сніговими заметами. У низці областей випало до 30 см снігу.

9 лютого буде сніжно у більшості областей, на ранок сніжило у 14 областях, у ще двох - сніг з дощем, у шести - дощі. Було введено обмеження руху транспорту у семи областях. Вздовж доріг через негоду на ранок застрягло близько 3 тисяч вантажівок.

Негода в Україні залишила без світла 270 міст і сіл.

Українські Національні Новини

Суспільство