snigopadi-ne-sprichinili-zatrimki-poyizdiv-na-rizdvo-zaliznichniki

Снігопади не спричинили затримки поїздів на Різдво – залізничники

 • 6356 переглядiв

КИЇВ. 8 січня. УНН. Протягом останньої доби в Україні не спостерігалися затримки потягів через снігопад в окремих областях України. Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці", передає УНН.

"Удень 7 січня та минулої ночі опади у вигляді снігу спостерігалися в східних областях, Карпатах та в Маріупольській області. Затримок поїздів через погодні умови не зафіксовано", – зазначили у прес-службі залізничного перевізника.

При цьому в "Укрзалізниці" додали, що за минулу добу залізничники вивезли з об’єктів інфраструктури близько 2 тисяч кубометрів снігу, очистили понад 12 тисяч стрілочних переводів та 128 пасажирських платформ. На станціях, платформах та коліях працювали понад 5 тисяч залізничників, були залучені 7 колійних машин. Робота не припинялася і вночі.

Також у підприємстві закликали пасажирів зважати на прогноз погоди під час планування подорожей та організації трансферу до вокзалу.

Як повідомляв УНН, 6 січня швидкісний потяг "Інтерсіті" сполученням "Перемишль – Київ" декілька разів здійснював незаплановану зупинку на шляху до Києва.

Нагадаємо, в Україні цього тижня, з 7 по 11 січня, будуть фіксуватися дискомфортні погодні умови.

Крім того, у найближчі два дні у Карпатах зберігатиметься значна небезпека сходження лавин через снігопади та хуртовини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП