sogodni-boyoviki-zastosovuvali-na-donbasi-bmp-granatometi-striletsku-zbroyu

Сьогодні бойовики застосовували на Донбасі БМП, гранатомети, стрілецьку зброю

 • 9858 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. З початку поточної доби бойовики три рази відкривали вогонь по позиціях українських військових, застосовуючи озброєння БМП, гранатомети, великокаліберну зброю. Про це у Facebook повідомляє прес-центр Об'єднаних сил, передає УНН.

"Упродовж поточної доби, від 7-ї до 18-ї години російські окупаційні війська 3 рази порушили режим припинення вогню. При цьому озброєння, заборонене Мінськими угодами, не застосовувалося… Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил протягом поточної доби не допущено", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вдень противник відкривав прицільний вогонь з озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил в районі населених пунктів Гнутове, Водяне та Лебединське.

В ОС зауважили, що у разі загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення на здійснення вогневого впливу на противника, змушуючи його припинити обстріл.

Нагадаємо, минулої доби бойовики 24 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ. В тому числі — з озброєння, забороненого Мінськими домовленостями. В ході бойових дій 5 військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП