sogodni-den-narodzhennya-komandira-mbak-nikopol-bogdana-nebilitsi

Сьогодні день народження командира МБАК "Нікополь" Богдана Небилиці

 • 8716 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Сьогодні день народження у військовополоненого українського моряка Богдана Небилиці. Старшому лейтенанту ВМСУ Богдану небилиці - командиру МБАК "Нікополь" виповнилося 25 років. Про це повідомив російський адвокат Микола Полозов на своїй сторінці у Facebook, повідомляє УНН.

"Старшому лейтенанту ВМСУ Богдану небилиці - командиру МБАК "Нікополь" виповнилося 25 років", - написав Полозов.

Полозов додав, що в 2014 році, в самий розпал "Російської весни" в Криму, він, будучи курсантом Нахімовського військово-морського училища в Севастополі разом зі своїми товаришами співав гімн України, фактично під дулами автоматів російських військовослужбовців. Після потрапляння в полон в листопаді минулого року Богдан також проявляє твердість свого характеру. Оперативники ФСБ протягом усього часу перебування в полоні Небилиці намагаються чинити на Богдана психологічний тиск, схилити його до визнання провини і дачі показань але безуспішно.

Нагадаємо, Лефортовський районний суд Москви продовжив термін тримання під вартою для ще чотирьох українських моряків, яких росіяни захопили наприкінці листопада у районі Керченської протоки. Таким чином арешт продовжили для усіх 24 українських моряків.

Українські Національні Новини

Політика